huur de admiral's pub

de strakke evenementenbar


The Admiral's Pub is onze moderne kroeg / evenementenbar. We leveren de Pub met bijbehorende materialen en aankleding. Wij werken altijd met een  all-inclusive prijs.
 Zo komt u bij Rent-a-Pub achteraf nooit voor een verrassing te staan!


Afmetingen:  6 x 4.7 x 2.2 meter (l x b x h)   –   Geen ruimte? Geen probleem, wij verhuren ook een mobiele bar! Klik hier


toevoeging 1: 
barbecue 


Een feestje te vieren? Wij denken graag met u mee! Onze Rent-a-Pub is een compleet ingericht café, van alle gemakken voorzien. Het  is meer dan een mobiel café, het is een belevenis op uw eigen locatie. Zeker i.c.m. een uitgebreid barbecuebuffet of met live cooking BBQ (een kok die alle  gerechten voor u bereid).

voor een all inclusive prijs!

 U HEEFT DE KEUZE UIT DE VOLGENDE BARBECUES:


barbecue populair  •  barbecue bourgondisch  •  barbecue beluxe  •  barbecue winter  •  barbecue live cooking (inclusief kok)


Alle bovenstaande babecues zijn helemaal compleet! Met vlees, vis, salade´s, stokbrood, sauzen, borden, bestek, buffettafels en een gas of houtskool BBQ. Alles wordt voor u klaar gezet. Onbeperkt genieten maar!

toevoeging 2: 
hapjes en drankjes 


Even bijkletsen gaat natuurlijk het beste onder het genot van een goede borrel met een lekker borrelhapje in een gezellige bar op uw eigen locatie.  Dat kan met Rent-a-Pub. Vanuit de Pub serveren medewerkers van Catering van den Berg diverse gekoelde dranken.

Gedurende het feest serveren onze medewerkers het volgende:
- Gemengd bittergarnituur met romige sauzen
- Schalen met worst en kaas

(Hierbij is rekening gehouden met 4 á 5 hapjes per persoon)


luxere hapjes?


U kunt ook de keuze maken uit iets grotere, luxere hapjes. Een verrassende manier om op informele wijze culinair te genieten. Tezamen vormen deze gerechtjes een compleet diner.

Onze medewerkers zullen uw gasten bijvoorbeeld de volgende gerechten serveren:
Bruschetta met tomaat en basilicum  •  Yakitori-spiesjes met sesamsaus en kroepoek  •  Broodje pulled pork met smokey BBQ-saus  •  Ambachtelijk gerookte zalm in balsamico-honingmarinade uit de rookkast  •  Lamskotelet met yoghurt/muntsaus  •  Gamba in tempura met saus
​​​​​​​

toevoeging 3: 
warm-koud buffet 


Een warm-koud buffet is een ideale manier om met een wat groter gezelschap te dineren. U kunt naar eigen smaak en keuze onbeperkt opscheppen van verschillende gerechten. Wij zijn specialisten op het gebied van warme en koude buffetten, volledig afgestemd op uw wensen en budget, all inclusief voor een vaste prijs.  Naast Rent-a-Pub zijn wij ook cateraar en hebben genoeg buffetten waardoor er altijd iets bij zit wat op uw wensen aansluit.

 U HEEFT KEUZE UIT O.A. DE VOLGENDE BUFFETTEN:

live cooking buffet  •  tiroler buffet  •  veluws buffet


Klik hier voor een overzicht van al onze buffeten en gerechten.

blijf op de hoogte! volg ons op