plan uw bedrijfsfeest
altijd een succes met rent-a-pub


Een bedrijfsfeest - groot of klein - is altijd een groot succes met Rent-a-Pub! Wij hebben jarenlange ervaring in het neerzetten van complete bedrijfsfeesten en (kerst)borrels. We helpen u graag bij het organiseren hiervan, neem gerust contact op voor meer info.

personeelsfeest


Een personeelsfeest of bedrijfsfeest is het leukste als het net dat beetje extra heeft  waardoor alle collega's er nog lang met plezier aan terug zullen denken. Met onze Rent-a-Pub zal uw feest overgetelijk worden. Hierbij zorgen wij voor gewenste hapjes en drankjes, onbeperkt. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden. Wij hanteren altijd een all inclusive prijs, dus geen verrassingen achteraf!
​​​​​​​

opening of jubileum


Heeft u een nieuw pand of is de verbouwing afgerond, dan is het tijd voor een knallend openingsfeest! Natuurlijk moet zo'n openingsfeest bij het pand plaatsvinden. Wij hebben al ruim 25 jaar ervaring in openingsfeesten door heel het land, wij denken graag mee!

Een jubileum op de werkvloer? Wel reden voor een feestje toch? Een toast op de jubilerende werknemer hoort erbij. Verander uw werklocatie in een feestlocatie, compleet met kroeg.


​​​​​​​U heeft de keuze uit twee soorten pubs:

admiral's pub en
de old dutch

de strakke evenementenbar en het gezellig oudbruin café

blijf op de hoogte! volg ons op