Bedrijfsfeest


met Rent a Pub

Een bedrijfsfeest - groot of klein - is altijd een groot succes met Rent a Pub! Wij hebben jarenlange ervaring in het neerzetten van complete bedrijfsfeesten en (kerst)borrels. We helpen u graag bij het organiseren hiervan, neem gerust contact met ons op voor meer informatie.

Personeelsfeest

Een personeelsfeest of bedrijfsfeest is het leukste als het net dat beetje extra heeft waardoor alle collega's er nog lang met plezier aan terug zullen denken.

Met onze Rent a Pub zal uw feest overgetelijk worden. Hierbij zorgen wij voor gewenste hapjes en drankjes, onbeperkt.

Neem contact met ons op voor de mogelijkheden. Wij hanteren altijd een all inclusive prijs, dus geen verrassingen achteraf!

Opening

Heeft u een nieuw pand of is de verbouwing afgerond, dan is het tijd voor een knallend openingsfeest! Natuurlijk moet zo'n openingsfeest bij het pand plaatsvinden. Al meer dan 25 jaar hebben wij ervaring in openingsfeesten door heel Nederland, wij denken graag met u mee!

Jubileum

Een jubileum op de werkvloer? Wel reden voor een (klein) feestje toch? Een toast op de jubilerende werknemer hoort erbij. Verander uw werklocatie in een feestlocatie, compleet met kroeg.

U heeft de keuze uit 2 Rent a Pubs:

Onze Admiral's Pub, een strakke evenementenbar

of

Old Dutch, een gezellig oudbruin café

blijf op de hoogte! volg ons op